Activiteiten
SVC'08
Print

Activiteiten
Laatst bijgewerkt op: 02-06-2017 om: 09:49.

Zaterdag 3 juni slotdag!

Ieder jaar hebben we weer de beroemde slotdag op het programma staan. Dit jaar zal deze op zaterdag 3 juni plaatsvinden. De dames van SVC zullen deze dag een clinic geven voor alle meisjes. Om 10.30 zullen alle meisjes verzamelen en om 11.00 zal de clinic starten.

De hele dag zijn er verschillende activiteiten te beleven, u komt toch ook?

Toernooi bij DVV Delft JO9-7

 

 

Vandaag heeft ons JO9-7 team een toernooi gespeeld bij DVV Delft. In dit team zitten een paar van onze jongste meisjes. Wat hebben ze vandaag weer enorm veel plezier gehad!

 

 

 

 

 

Aanstaande woensdag 10 mei start de meisjestraining weer!

          Jij komt toch ook?


  

 

 

 

 

 

Voetbaltoernooi

Zaterdag 20 en zondag 21 mei doen de vrouwen met 1 team mee aan het 2-daagse damesvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging Ede/Victoria.

 Locatie: Sportpark De Hoekelumse Eng in Ede

 Het toernooi wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd. Wij doen echter voor het eerst mee. We hebben begrepen dat de voorgaande jaren een groot succes waren met mooi voetbal, lekker eten, goede muziek en een topfeest. We overnachten in een tentenkamp met eigen kleedkamer. Vrijdagavond is er een openingsfeest georganiseerd onder begeleiding van een ‘mystery guest’. Op zaterdagavond staat er een geheel verzorgde barbecue voor ons klaar met aansluitend een feestavond. Door de combinatie van overdag sportief bezig zijn en feesten in de avonduren, is dit de ideale afsluiting van het seizoen. We hebben er al zin in!

 

Koningsspelen 2017

Vandaag hebben wij ons ingezet voor de koningsspelen. Met een geweldig team van 8 meiden en 2 heren zijn wij de hele dag op pad geweest om 120 meisjes een super leuke sportieve voetbaldag te bezorgen. Vier verschillende scholen, vier verschillende locaties, verschillende leeftijden maar allemaal met hetzelfde enthousiasme hebben ze meegedaan met onze meisjesclinic!

Wat was het ontzettend leuk om onze passie voor voetbal door te mogen geven aan al die meiden.

Mochten er meisjes zijn die het zo leuk vonden en zeggen... laat ik eens gaan kijken bij SVC'08:

 

Train dan een keer op woensdag gratis mee van 18.00-19.30  (meld je wel even aan via vrouwenvoetbal@svc08.nl

Zie hieronder een impressie van deze geweldig mooie dag! Op onze Facebookpagina staan nog meer foto's! 

 

 

   

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je onze Facebookactie al gezien?

Volg de dames van SVC'08 op Facebook en wie weet ben jij straks wel de winnaar van onderstaande prijs!

Heb jij ons al gespot? Zowel online als in de winkels, kranten en wijkbladen zijn onze gratis proeftrainingen terug te vinden deze week.

Maak een foto, deel deze op Facebook met #svc08meisjesvoetbal en win 4 kaartjes voor de ADO vrouwen tegen FC Twente vrijdag 26 mei!

 

Heb jij altijd al willen voetballen maar weet je niet waar?

Dan is dit je kans... kom gezellig 8 keer meetrainen met de meisjes van SVC'08

Aanmelden kan via het formulier op deze link of door een mail te sturen naarvrouwenvoetbal@svc08.nl!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weekendje weg VR1 + VR2 

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april was het jaarlijkse uitje van de  dames 1&2. Naast de diverse sportieve activiteiten wordt er altijd vreselijk veel gelachen. Het is altijd een evenement waar nog jarenlang met veel plezier op terug wordt gekeken.

We verzamelen vrijdag om 18.15 uur bij het Zeemanshuisje (Visafslag 1, aan de haven van Scheveningen). Na een drankje om in de stemming te komen, vertrekken we met een bus naar een geheime locatie. Nou ja, geheime locatie... We gaan op ponykamp bij Klein Oever! Klein Oever is een idyllisch oord op de grens van Drenthe en Overijssel en staat bekend om haar pony- en survivalkampen, manege, (thema)feesten, partijen, bruiloften en catering. Het belooft dus een geweldig weekend te worden!

Wat hebben we een super weekend gehad! Naast heel veel gezelligheid hebben we vele sportieve activiteiten gedaan zoals: paardrijden, boogschieten, touw hangen, kralen tocht door het bos, hoefijzer gooien, koe melken etc... vervolgens hebben we weekend afgesloten met een foute avond. Het was weer een weekend om met veel plezier op terug te kijken! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

13-05 ARC 1 - SVC'08 1 1-1
27-05 SVC'08 JO17-3 - Foreholte JO17-5 3-2
20-05 Noordwijk JO9-9 - SVC'08 JO9-8 3-1
18-05 Alphense Boys JO13-3 - SVC'08 JO13-1 3-2
17-05 DSO JO13-8 - SVC'08 JO13-5 2-3
13-05 LYRA 2 - SVC'08 2 6-0
13-05 Oegstgeest JO17-1 - SVC'08 JO17-2 8-0
13-05 SVC'08 JO11-2 - Concordia JO11-3 2-2
13-05 SVC'08 JO11-7 - Concordia JO11-13 2-6
13-05 Gr.WII VAC JO11-8 - SVC'08 JO11-8 1-7
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

Esso ScheveningenEVE maatvoeringRobert van der Zwan MakelaardijIntensionGlashandel PiketTheo's busreizenBeltonaZuurmond WoninginrichingBoeg NauticINGP.J. van Duijne
Koop bij de sponsors van SVC'08Notariskantoor Ellens & LentzeEigendaal & van RomondtCafé De RenbaanKika KInderen KAnkervrijDe Rijk magazijninrichtingEl SombreroDe LensAktief drukkerijTK Trainingskampen