Activiteiten
SVC'08
Print

Activiteiten
Laatst bijgewerkt op: 28-01-2018 om: 20:26.

Sponsor bedankt!

Ons bedankje aan onze sponsor (voor de meisjes en vrouwen) Zarautz Scheveningen heeft een mooi plekje gekregen in de zaak! Hoe gaaf!!

Gezellig met zijn allen borrelen....

Vandaag was het tijd voor een gezellige borrel. Alle meisjes en vrouwen inclusief ouders, broertjes en zusjes waren van harte welkom. Iedereen bedankt voor jullie komst en voor al het lekkers wat jullie gemaakt hebben. Op naar een sportief en gezellig jaar.

Vrouwen 1&2 eten bij sponsor Zarautz

Vandaag 17-01-2018 met vrouwen 1&2 gaan eten bij onze sponsor Zarautz. We hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om hem te bedanken! Een contour van een voetbalster bestaande uit allemaal kleine foto's van onze meisjes-en vrouwen elftallen. Zarautz onwijs bedankt, hopelijk krijgt het een mooi plekje.

                                             

Trainer Patrick Janssen en Vrouwen 1&2 aan tafel bij Haaglanden voetbal.

 Patrick Janssen, trainer van de Vrouwen 1+2 en onderdeel van de Technische Commissie, te gast bij Haaglanden Voetbal aan Tafel. Hier vertelde hij over de ontwikkeling van het Vrouwenvoetbal op SVC'08 en onze nieuwe hoofdsponsor Zarautz.

Het Vrouwenelftal was team van de week tijdens de uitzending. Maaike Spaans (trainster MO-11) en Emma Haasnoot (trainster MO-13) kwamen nog even aan het woord over het leven als trainster en natuurlijk werden er nog wat foto's gemaakt van de aanwezigen, trainers en hoofdsponsor. Benieuwd naar de uitzending? Morgenavond zijn wij om 18:00 uur te bewonderen op 070 TV (Ziggo kanaal 44) en via www.haaglandenvoetbal.nl

 

Nieuw pand voor Overduin & Kreft

Alle meisjes en vrouwen van SVC'08 wensen Overduin & Kreft heel veel succes in hun nieuwe pand aan de Kranenburgweg.

Trots op onze nieuwe tenues!

foto van De Dames van Svc'08.

Clubheld Emma Haasnoot

Trots zijn wij op onze duizendpoot.... 

Wauw! Wat een enthousiasme en wat heb ik een hoop lieve reacties ontvangen de afgelopen weken. Thanks voor jullie support! Over een weekje stopt de mogelijkheid om te stemmen en wordt de officiële regiowinnaar bekendgemaakt.. Spannend!

 

Pietentraining

JO9-6M heeft vanavond pietentraining gehad. Wat hebben ze goed hun best gedaan. Daarna natuurlijk verwend met een chocoladeletter en kruidnoten.... trainsters bedankt!!!

Sinterklaas en zijn pieten op SVC'08

foto van De Dames van Svc'08.Wat was het weer een super gezellig feestje. Alle meiden van de JO9-6M Waren van de partij!

Clubheld van het jaar 2017!

Beste trainers, leiders, ouders en andere betrokkenen van SVC'08, elk jaar is er een landelijke verkiezing voor clubheld van het jaar. Hiermee kan de club €10.000 winnen, maar wordt ook jouw clubheld in het zonnetje gezet. Voor SVC'08 heb ik (Patrick Janssen, trainer van de Dames) Emma Haasnoot genomineerd als clubheld. Zij is al vele jaren bezig met het opzetten en uitbreiden van de damesvoetbaltak en zet zich in voor de jeugdkampen, presentatiegids, bardiensten, vrouwenvoetbalcommissie, geeft ook nog eens trainen aan de MO-13 en wat allemaal niet nog meer... Ik wil jullie dan ook vragen mij (en de club) te helpen haar in het zonnetje te zetten. Dit kan door naar https://www.clubheld2017.nl/ te gaan en hier te zoeken naar de naam Emma Haasnoot. Alvast bedankt!

foto van De Dames van Svc'08.

De week van de scheidsrechters!

 

foto van De Dames van Svc'08.
foto van De Dames van Svc'08.
foto van De Dames van Svc'08.


DEZE WEEK, WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTERS! 

DE JO9-6M, MO11, MO13, VR1 EN VR2 BEDANKEN ALLE TOPPERS DIE ER IEDERE WEEK WEER VOOR ONS STAAN! ⚽️

Lunchcafé Zarautz hoofdsponsor van vrouwenvoetbal op SVC’08

Sinds enige tijd bouwt SVC’08 aan haar eigen meisjes- en vrouwenvoetbalafdeling. Dat wij hiermee goed op weg zijn, is eerder al gebleken. Met een Meisjes Onder 9, Meisjes Onder 11, Meisjes Onder 13 en twee Vrouwenteams is het vrouwenvoetbal niet meer weg te denken op SVC’08. Om ervoor te zorgen dat alle meisjes en vrouwen met plezier kunnen voetballen is er met ingang van dit seizoen zelfs een heuse meisjes- en vrouwenvoetbalcommissie opgericht.

Onze droom om het vrouwenvoetbal ook op SVC’08 een plekje te geven komt langzaam maar zeker uit, maar er was nog een ding dat ontbrak. Bij een eigen afdeling hoort namelijk ook een eigen hoofdsponsor die pronkt op onze shirts. Met trots en blijdschap mogen wij aankondigen dat wij in Lunchcafé Zarautz deze hoofdsponsor hebben gevonden. De komende drie jaar zullen alle meisjes- en vrouwenteams voetballen in tenues met Zarautz voorop.  

Lunchcafé Zarautz aan de Prins Willemstraat is voor velen geen onbekende en eigenaar Harry Zarautz wordt dan ook regelmatig gespot op SVC’08. Ook zet hij zich jaarlijks in voor het Vreugdevuur Scheveningen en werd hij in 2016 zelfs uitgeroepen tot ‘Scheveninger van het jaar’. Kortom, een hoofdsponsor met een Schevenings hart.

Harry, we zijn ontzettend blij en dankbaar met jou als hoofdsponsor en kijken enorm uit naar komend seizoen!

Namens de meisjes- en vrouwenvoetbalcommissie,

Emma Haasnoot


Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

17-02 TAVV 1 - SVC'08 1 3-4
17-02 SVC'08 JO17-2 - Oliveo JO17-3 3-2
17-02 SVC'08 9 - Oosterheem 6 3-2
17-02 SVC'08 VR2 - DoCoS VR1 1-4
17-02 SVC'08 VE2 - Wanica Star VE3 6-2
17-02 SEP JO15-3 - SVC'08 JO15-3 5-2
17-02 Rijnsburgse Boys 3 - SVC'08 2 3-0
17-02 RKDEO JO15-6 - SVC'08 JO15-4 7-1
17-02 SEV VE1 - SVC'08 VE3 3-4
17-02 SVC'08 JO17-1 - HBS JO17-3 3-3
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

BeltonaASTA CasinoIntensionZarautzINGDe Rijk magazijninrichtingDe LensCafé De RenbaanImpressed print & signTK Trainingskampen
Koop bij de sponsors van SVC'08Theo's busreizenEsso ScheveningenHG HuizenbeheerKika KInderen KAnkervrijEVE maatvoeringZuurmond WoninginrichingBoeg NauticEigendaal & van RomondtNotariskantoor Ellens & Lentze