Activiteiten
SVC'08
Print

Activiteiten
Laatst bijgewerkt op: 14-06-2018 om: 21:16.

Wij steunen Favela United

Wat een mooie dag.... clinic van de meiden van jong ADO... daarna door voor de sponsorloop voor het goede doel van Felicienne Minnaar Favela United wat is er een hoop geld opgehaald wel €825,- Hoe gaaf is dat!

Daarnaast hebben ook heel wat mensen geholpen met het inzamelen van schoenen. Onze dank is enorm!

Dankzij de meisjes van SVC'08 is er een super mooi bedrag opgehaald voor Favela United. Zijn jullie benieuwd wat er met dit bedrag gedaan wordt? Wij zullen af en toe de updates van Félicienne Minnaar delen zodat jullie kunnen zien wat voor mooie dingen zij, samen met Favela United en het door ons opgehaalde bedrag, doen in Mozambique 

Nog 5 dagen tot de aftrap van het WK.... en de Inclusive World Cup van Favela United in Mozambique. Trainster en speelster Félicienne Minnaar is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Het is mooi om te zien hoe voetbal overal ter wereld kinderen samenbrengt.

Inzameling voetbalschoenen 

Jaarlijkse weekendje uit Vrouwen 1 en Vrouwen 2

Vandaag vertrekken de Vrouwen van SVC'08 richting Valkenswaard om daar de boel eens flink op stelten te zetten... ehh te trainen natuurlijk  Wij hebben er super veel zin in, maar dit was niet mogelijk geweest zonder alle lieve mensen die ons hebben gesponsord. Daarom zetten wij deze mensen (en bedrijven) de komende dagen even in het zonnetje. Bedankt toppers! Pim Markering Zeemanshuis Sociëteit Engels Rob de Roo

 

 

Goedemorgen! Vroeg uit de veren, want ze zijn gister natuurlijk op tijd naar bed gegaan  Druk programma vandaag met een training (ja, echt!), kanotocht en bowlen. De meiden worden lekker bezig gehouden dankzij Zarautz Scheveningen Kinderdagverblijf de Rakkers BVCM

Vandaag is de laatste dag van het befaamde weekendje weg alweer aangebroken. Terwijl sommige meiden hun stem aan het zoeken zijn, willen wij de laatste sponsoren bedanken die dit super weekend mogelijk hebben gemaakt! Wat hebben we genoten  Dutchitchannel fit20 Rijswijk Yvonne Huitema Von & Sjaan Peter Van Dissel

 

foto van De Dames van Svc'08.

Train(st)ers gezocht

Onze meisjesafdeling blijft groeien en daar zijn we ontzettend trots op! Volgend seizoen komt er een meidenteam onder 15 jaar bij en kunnen we 4 teams inschrijven.

Voor de MO-13 zijn wij nog op zoek naar enthousiaste train(st)ers. Deze leuke groep is een mix van meiden die al langer voetballen en meiden die net hun talenten ontdekken.

Lijkt het jou leuk om mee te bouwen aan de groei en kwaliteit van de meisjestak binnen SVC’08? Meld je dan per e-mail aan bij de vrouwencommissie: vrouwenvoetbal@svc08.nl

Feestje in het Zeemanshuis met Vrouwen 1 en 2 en alle vrienden!

Nog even nagenieten van een top feestje gisteravond in het Zeemanshuis. Super georganiseerd door de dames om een feestje te bouwen met onze vrienden en geld op te halen voor het jaarlijkse weekendje weg. Wat was het gezellig!! Dank aan alle sponsoren en mensen die er samen met ons een onvergetelijke avond van hebben gemaakt.

Trots op onze nieuwe tenues!

foto van De Dames van Svc'08.

 

Nieuw pand voor Overduin & Kreft

Alle meisjes en vrouwen van SVC'08 wensen Overduin & Kreft heel veel succes in hun nieuwe pand aan de Kranenburgweg.

Sponsor bedankt!

Ons bedankje aan onze sponsor (voor de meisjes en vrouwen) Zarautz Scheveningen heeft een mooi plekje gekregen in de zaak! Hoe gaaf!!

Clubheld Emma Haasnoot

Trots zijn wij op onze duizendpoot.... 

Wauw! Wat een enthousiasme en wat heb ik een hoop lieve reacties ontvangen de afgelopen weken. Thanks voor jullie support! Over een weekje stopt de mogelijkheid om te stemmen en wordt de officiële regiowinnaar bekendgemaakt.. Spannend!

 

Gezellig met zijn allen borrelen....

Vandaag was het tijd voor een gezellige borrel. Alle meisjes en vrouwen inclusief ouders, broertjes en zusjes waren van harte welkom. Iedereen bedankt voor jullie komst en voor al het lekkers wat jullie gemaakt hebben. Op naar een sportief en gezellig jaar.

Vrouwen 1&2 eten bij sponsor Zarautz

Vandaag 17-01-2018 met vrouwen 1&2 gaan eten bij onze sponsor Zarautz. We hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om hem te bedanken! Een contour van een voetbalster bestaande uit allemaal kleine foto's van onze meisjes-en vrouwen elftallen. Zarautz onwijs bedankt, hopelijk krijgt het een mooi plekje.

                                             

Trainer Patrick Janssen en Vrouwen 1&2 aan tafel bij Haaglanden voetbal.

 Patrick Janssen, trainer van de Vrouwen 1+2 en onderdeel van de Technische Commissie, te gast bij Haaglanden Voetbal aan Tafel. Hier vertelde hij over de ontwikkeling van het Vrouwenvoetbal op SVC'08 en onze nieuwe hoofdsponsor Zarautz.

Het Vrouwenelftal was team van de week tijdens de uitzending. Maaike Spaans (trainster MO-11) en Emma Haasnoot (trainster MO-13) kwamen nog even aan het woord over het leven als trainster en natuurlijk werden er nog wat foto's gemaakt van de aanwezigen, trainers en hoofdsponsor. Benieuwd naar de uitzending? Morgenavond zijn wij om 18:00 uur te bewonderen op 070 TV (Ziggo kanaal 44) en via www.haaglandenvoetbal.nl

Pietentraining

JO9-6M heeft vanavond pietentraining gehad. Wat hebben ze goed hun best gedaan. Daarna natuurlijk verwend met een chocoladeletter en kruidnoten.... trainsters bedankt!!!

Sinterklaas en zijn pieten op SVC'08

foto van De Dames van Svc'08.Wat was het weer een super gezellig feestje. Alle meiden van de JO9-6M Waren van de partij!

Clubheld van het jaar 2017!

Beste trainers, leiders, ouders en andere betrokkenen van SVC'08, elk jaar is er een landelijke verkiezing voor clubheld van het jaar. Hiermee kan de club €10.000 winnen, maar wordt ook jouw clubheld in het zonnetje gezet. Voor SVC'08 heb ik (Patrick Janssen, trainer van de Dames) Emma Haasnoot genomineerd als clubheld. Zij is al vele jaren bezig met het opzetten en uitbreiden van de damesvoetbaltak en zet zich in voor de jeugdkampen, presentatiegids, bardiensten, vrouwenvoetbalcommissie, geeft ook nog eens trainen aan de MO-13 en wat allemaal niet nog meer... Ik wil jullie dan ook vragen mij (en de club) te helpen haar in het zonnetje te zetten. Dit kan door naar https://www.clubheld2017.nl/ te gaan en hier te zoeken naar de naam Emma Haasnoot. Alvast bedankt!

foto van De Dames van Svc'08.

De week van de scheidsrechters!

 

foto van De Dames van Svc'08.
foto van De Dames van Svc'08.
foto van De Dames van Svc'08.


DEZE WEEK, WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTERS! 

DE JO9-6M, MO11, MO13, VR1 EN VR2 BEDANKEN ALLE TOPPERS DIE ER IEDERE WEEK WEER VOOR ONS STAAN! ⚽️

Lunchcafé Zarautz hoofdsponsor van vrouwenvoetbal op SVC’08

Sinds enige tijd bouwt SVC’08 aan haar eigen meisjes- en vrouwenvoetbalafdeling. Dat wij hiermee goed op weg zijn, is eerder al gebleken. Met een Meisjes Onder 9, Meisjes Onder 11, Meisjes Onder 13 en twee Vrouwenteams is het vrouwenvoetbal niet meer weg te denken op SVC’08. Om ervoor te zorgen dat alle meisjes en vrouwen met plezier kunnen voetballen is er met ingang van dit seizoen zelfs een heuse meisjes- en vrouwenvoetbalcommissie opgericht.

Onze droom om het vrouwenvoetbal ook op SVC’08 een plekje te geven komt langzaam maar zeker uit, maar er was nog een ding dat ontbrak. Bij een eigen afdeling hoort namelijk ook een eigen hoofdsponsor die pronkt op onze shirts. Met trots en blijdschap mogen wij aankondigen dat wij in Lunchcafé Zarautz deze hoofdsponsor hebben gevonden. De komende drie jaar zullen alle meisjes- en vrouwenteams voetballen in tenues met Zarautz voorop.  

Lunchcafé Zarautz aan de Prins Willemstraat is voor velen geen onbekende en eigenaar Harry Zarautz wordt dan ook regelmatig gespot op SVC’08. Ook zet hij zich jaarlijks in voor het Vreugdevuur Scheveningen en werd hij in 2016 zelfs uitgeroepen tot ‘Scheveninger van het jaar’. Kortom, een hoofdsponsor met een Schevenings hart.

Harry, we zijn ontzettend blij en dankbaar met jou als hoofdsponsor en kijken enorm uit naar komend seizoen!

Namens de meisjes- en vrouwenvoetbalcommissie,

Emma Haasnoot


Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

26-05 Valken'68 1 - SVC'08 1 1-1
05-06 SVC'08 VE1 - Loosduinen VE1 5-4
31-05 SVC'08 JO15-2 - RKAVV JO15-3 3-2
30-05 SVC'08 VE2 - CVC Reeuwijk VE1 5-3
30-05 ROAC JO13-2 - SVC'08 JO13-4 1-2
29-05 Graaf W II VAC JO13-7 - SVC'08 JO13-5 1-3
29-05 Full Speed JO13-1 - SVC'08 JO13-2 1-1
28-05 SVC'08 VR2 - Semper Altius VR1 3-2
26-05 Wippolder JO15-5 - SVC'08 JO15-3 4-2
26-05 SVC'08 10 - HVZ 1 2-1
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

De Rijk magazijninrichtingEVE maatvoeringINGKoop bij de sponsors van SVC'08ASTA CasinoHG HuizenbeheerTheo's busreizenTK TrainingskampenZarautzBoeg Nautic
BeltonaIntensionDe LensEigendaal & van RomondtCafé De RenbaanImpressed print & signKika KInderen KAnkervrijNotariskantoor Ellens & LentzeEsso ScheveningenZuurmond Woninginriching