14-04-2018 SVC’08 VR1 – Ter Leede VR3
SVC'08
Print

14-04-2018 SVC’08 VR1 – Ter Leede VR3
Laatst bijgewerkt op: 10-05-2018 om: 17:51.

Opstelling
Keepster: Isabel
Verdediging: Eva Hoogland, Janine, Charlotte en Fleur
Middenveld: Maaike Spaans, Eva Huitema en Emma
Aanval: Hanna, Jessie en Debby
Wissel: Michelle

De koploper. We zouden nerveus en bevreesd moeten zijn. Integendeel. We zijn opgewekt en vol vertrouwen. We hebben er zin in. Wellicht komt dat door het prachtige weer. Zijn we overmoedig geraakt door ons goede spel van de afgelopen weken? Patrick gelooft in ieder geval dat wij iedereen kunnen verslaan. Aldus zijn speech in de kleedkamer. Maar hij heeft een moeilijke nacht achter de rug. Dus hoeveel waarde moeten we aan die woorden hechten? Theoretisch gezien kunnen we nog kampioen worden. Dan moeten wij wel alle resterende wedstrijden winnen, en onze tegenstanders alles verliezen. Maar niets is onmogelijk.

De wedstrijd wordt gespeeld op veld 1, met een handje vol gespannen toeschouwers. Het gaat gelijk op. Ter Leede heeft veel balbezit, maar zorgen niet voor veel gevaar. Het blijft bij schoten van enige afstand waar onze gelegenheidskeepster niet nerveus van raakt. Vermeldingswaardig is een schitterende redding waarbij Isabel de bal uit de rechterhoek duikt. Chapeau. Zelf is ze er van onder de indruk. Wij ook. Verder staat de verdediging weer als een huis. We geven niets weg en kleine foutjes worden meteen hersteld. Ondertussen proberen wij ook zo ook af en toe wat. We creëren kleine kansen maar lijken wat onnauwkeurig in de afwerking. Ook de passes komen niet altijd aan. Maar dan. Een moment van nonchalance bij de tegenstander. De keepster speelt bij een doeltrap de laatste vrouw in en zij levert de bal zomaar in bij Debby. Stom. Debby gaat alleen op de keepster af en schiet de bal in de hoek. Het is 1-0. Daarna vallen beide ploegen meerdere malen aan. Ter Leede komt niet verder dan ons 16-meter gebied. Aan onze kant probeert Eva Huitema het eens van afstand, Hanna en Jessie worden gevaarlijk aan de zijkanten. Als de spits van de uitploeg uitvalt met hoofdpijn (Eva Hoogland heeft een iets harder hoofd dan zij), is Ter Leede van slag.

Met een tevreden gevoel nippen we onze thee. Aangezien Isabel staat te glanzen in het doel, blijft zij ook de tweede helft keepen.

De tweede helft moeten wij het hebben van hard werken. Achterin dichtgooien en vechten voor een goede afloop. We krijgen nog wel een hoekschop, Eva Huitema schiet van afstand, Hanna breekt een paar keer uit en ook Debby moet een keer achter een lange bal aanrennen. Onze middenvelders lopen zich een ongeluk om zowel aanvallen als verdedigend hun werk te doen. De laatste twintig minuten zit het er bij ons niet meer in. Aanvallend dan. Verdedigend staat het nog steeds als een huis. We gaan met twee spitsen spelen om de voorsprong nog beter te kunnen verdedigen. Ter Leede geeft het niet makkelijk op. Voor hun staat er immers een kampioenschap op het spel. Maar het lukt ze niet om de bal in het net te krijgen. Mogen wij dan zeggen dat we het goed hebben gedaan? Ja, dat mogen wij zeggen.

Het fluitsignaal van de scheidsrechter klinkt als muziek in de oren. Voor de een als een aria uit Die Zauberflöte van Mozart, voor de ander als Homesick van Dua Lipa. Het was misschien niet de mooiste wedstrijd, maar we hebben gewonnen. En uiteindelijk draait in een competitie alles om de punten. Na vanmiddag is Ter Leede een plaatsje gezakt (met nog een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 1). Dat betekent dat wij volgende week wederom tegen de koploper spelen. Dat belooft een mooie middag te worden. Tot volgende week!

 
Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

26-05 Valken'68 1 - SVC'08 1 1-1
05-06 SVC'08 VE1 - Loosduinen VE1 5-4
31-05 SVC'08 JO15-2 - RKAVV JO15-3 3-2
30-05 SVC'08 VE2 - CVC Reeuwijk VE1 5-3
30-05 ROAC JO13-2 - SVC'08 JO13-4 1-2
29-05 Graaf W II VAC JO13-7 - SVC'08 JO13-5 1-3
29-05 Full Speed JO13-1 - SVC'08 JO13-2 1-1
28-05 SVC'08 VR2 - Semper Altius VR1 3-2
26-05 Wippolder JO15-5 - SVC'08 JO15-3 4-2
26-05 SVC'08 10 - HVZ 1 2-1
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

Café De RenbaanEsso ScheveningenDe Rijk magazijninrichtingIntensionZarautzTheo's busreizenASTA CasinoKoop bij de sponsors van SVC'08Kika KInderen KAnkervrijDe Lens
EVE maatvoeringImpressed print & signZuurmond WoninginrichingEigendaal & van RomondtNotariskantoor Ellens & LentzeBoeg NauticTK TrainingskampenBeltonaINGHG Huizenbeheer