16-09-2017 's Gravenzande - SVC08 VR1
SVC'08
Print

16-09-2017 's Gravenzande - SVC08 VR1
Laatst bijgewerkt op: 23-09-2017 om: 14:10.

15:15 ’s Gravenzande – Svc’08

Opstelling:

Keeper: Anna

Achter: Charlotte, Janine, Eva, Fleur

Midden: Eva, Felicienne, Isabel

Voor: Bien, Debby, Melanie

Wissel: Maaike, Carleen Mara

2-6 Winst na goed uitgespeelde wedstrijd.

Afgelopen zaterdag was een regenachtige dag, de wedstrijd van dames 2 voor ons, tegen Hpsv was afgelast en dat betekende dat we 14 fitte meiden klaar hadden staan voor onze laatste bekerwedstrijd. Er was 1 dame die minder fit was, maar die er wel op was gebrand om de wedstrijd te gaan voetballen, Maaike. Maar deze dame had tijdens de laatste training in een indoor voetbal centre, haar elleboog zwaar gekneusd. Een gevalletje Pechvogel van de maand als je het aan mij vraagt.

Na het verlies van de week hiervoor, waren we er stuk voor stuk op gebrand om deze wedstrijd te winnen. We wisten dat het moeilijk kon gaan worden. We zitten in de kleedkamer en Patrick begint met zijn praatje, we spelen 4-3-3 een formatie die we sinds het begin van dit seizoen spelen en waar het ons redelijk mee af gaat.

We beginnen met de wedstrijd en het voelt een beetje rommelig aan, de dames van ’s gravenzande zijn zeer fysiek en soms tot vervelend aan toe. We moeten er aan wennen. Maar dat lukt. We wennen er aan en beginnen ons spel te spelen, een goed spel als je het aan mij vraagt. Eva Huitema zit goed in de wedstrijd, en speelt zoals afgelopen zaterdagen weer een goede wedstrijd. Het zelfde geld voor Isabel, die op een andere positie wordt neergezet maar die heel goed op pakt.

Na een tijdje heen en weer voetbal, komt er een mooie aanval met een goed uiteinde! We staan voor! De dames staan op een 1-0 voorsprong. Je voelt de opluchting in de lucht. Wat vorige week niet lukte lukt nu wel! En dat is scoren. Charlotte speelt op de linksback positie weer een fantastische wedstrijd. Die linksback plek heeft een rare uitwerking in het veld voor bepaalde dames. Zo hadden we vorig seizoen Denise die van links voor naar link achter werd verplaatst, en die daar nooit meer is weg gegaan omdat ze zo goed uit de verf kwam. Nu is de zelfde uitwerking er bij Charlotte.

Er valt snel weer een doelpunt voor de dames van Svc’08, onze nieuwe aanwinst Felicienne Minnaar, de dame die terug van weggeweest is, die weet ook deze wedstrijd weer een doelpunt te scoren! De 2-0!

Melanie, die begon als rechts buiten en daarna naar links buiten verplaatste, speelt een uitstekende wedstrijd waarbij ze steeds erg gevaarlijk uit de verf komt. Ze speelt de backs regelmatig uit en voelt een doelpunt in de voeten zitten.

De 3-0 valt snel weer erna en die wordt gemaakt door Debby. Na een sterke aanval wordt deze door Debby erg mooi afgemaakt. Hierna valt de 3-1, ze komen 1 keer tot aanvallen toe en deze wordt ook hier goed in de hoek geschoten. Ze hadden eerder al een kans maar die werd door Anna netjes over de lat heen getikt.

Vlak voor rust, neemt Eva Huitema een corner waar Eva Hoogland bij probeert te komen, maar dit is niet nodig. Er wordt door een speler van ’s Gravenzande een mooi doelpunt gemaakt alleen in het verkeerde goal. We gaan met een goed gevoel en een stand van 4-1 de kleedkamer in.

Daar heeft Patrick niet heel veel te vertellen, alleen dat er gewoon erg goed gevoetbald wordt en dat er meer kansen afgewerkt moeten worden.  Qua Wissels gebeurd er niet veel, Fleur wilt er even uit en daar komt Carleen voor terug. Carleen valt goed in, ze is nu keeper maar ze kwam in het veld goed uit de voeten. De wedstrijd wordt wat grimmiger, de tegenstander wordt wat harder en de dames van  Svc’08 beginnen het spel een beetje te verliezen. Op dat moment krijgen we ook nog eens een onterechte penalty die compleet verkeerd was ingeschat. Deze wordt netjes ingeschoten.

De dames van svc’08 herpakken zich en weten nog 2 keer te scoren in deze wedstrijd. De doelpunten worden gemaakt door wederom Felicienne en door Bien.

Volgende week spelen we tegen Ter Leede en starten we met de competitie. Het belooft weer een spannende wedstrijd te worde waar we vanaf de eerste minuut er gelijk op moeten gaan!


Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

26-05 Valken'68 1 - SVC'08 1 1-1
05-06 SVC'08 VE1 - Loosduinen VE1 5-4
31-05 SVC'08 JO15-2 - RKAVV JO15-3 3-2
30-05 SVC'08 VE2 - CVC Reeuwijk VE1 5-3
30-05 ROAC JO13-2 - SVC'08 JO13-4 1-2
29-05 Graaf W II VAC JO13-7 - SVC'08 JO13-5 1-3
29-05 Full Speed JO13-1 - SVC'08 JO13-2 1-1
28-05 SVC'08 VR2 - Semper Altius VR1 3-2
26-05 Wippolder JO15-5 - SVC'08 JO15-3 4-2
26-05 SVC'08 10 - HVZ 1 2-1
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

Notariskantoor Ellens & LentzeKoop bij de sponsors van SVC'08Theo's busreizenHG HuizenbeheerDe Rijk magazijninrichtingImpressed print & signTK TrainingskampenCafé De RenbaanBoeg NauticBeltona
EVE maatvoeringEigendaal & van RomondtDe LensEsso ScheveningenKika KInderen KAnkervrijINGZuurmond WoninginrichingASTA CasinoIntensionZarautz