SVC'08 VR2
SVC'08
Print

Teampagina
(laatst bijgewerkt op: 06-06-2017 om: 20:34)

En dan is het ineens zover... einde seizoen 2016-2017

Het seizoen voor de dames en meisjes van SVC’08 zit er op. Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen afgesloten met een zeer geslaagde slotdag. Een groot deel van de dames waren hierbij aanwezig. Zij hebben niet alleen deelgenomen aan het voetbaltoernooi, maar ze hebben ook geholpen achter de bar en bij de laatste proeftraining voor de meisjes. Een dag later vond onze jaarlijkse barbecue plaats voor vrouwen 1 en 2. Zoals altijd werden hierbij de topscorers, talent van het jaar en speelsters van het seizoen in het zonnetje gezet. Ook de begeleiding werd niet vergeten.

 

 

 

 

 

 

Vrouwen 1 heeft de laatste wedstrijden nog wat punten binnen gesleept en zijn op de 6e plaats geëindigd. Vrouwen 2 raakt steeds beter op elkaar ingespeeld. Zij hebben dit seizoen afgesloten met een 10e plaats. Tezamen met alle overige activiteiten kunnen we spreken van een geslaagd seizoen. Helaas hebben wij wel afscheid moeten nemen van een aantal dames die om diverse redenen stoppen met voetballen. Ook trainer Danny vond het na enkele jaren mooi geweest. Voor volgend seizoen kunnen we dan ook nog wel wat versterking gebruiken.

 De gratis proeftrainingen voor de meisjes waren een enorm succes. We zijn erg blij met de nieuwe inschrijvingen die we naar aanleiding hiervan hebben ontvangen. Dit heeft voor aankomend seizoen 1 extra team opgeleverd. Voor het seizoen 2017-2018 hebben wij de volgende teams bij de KNVB ingeschreven:

Vrouwen 1

Vrouwen 2

MO13

MO11

 De zomermaanden gaan wij door met promoten van onze dames- en meisjesafdeling. We hopen  hierdoor in het aankomende seizoen nog meer nieuwe gezichten te kunnen verwelkomen.

 Terwijl de begeleiding de komende week al druk in de weer gaat met de voorbereidingen van aankomend seizoen, mogen de speelsters genieten van een welverdiende zomervakantie. Wij wensen iedereen een hele zonnige zomerstop toe en hopen jullie allemaal in het nieuwe seizoen weer op de club te zien!


Voetbaltoernooi V.V.Ede/Victoria

Is het alweer tijd voor een weekendje gezelligheid? Ja dat is het! Afgelopen weekend hebben we (ja echt!) een voetbaltoernooi gespeeld bij V.V. Ede/Victoria. En -tromgeroffel- WE HEBBEN DE BEKER VEROVERD! Verdeeld over twee dagen hebben we 13 punten gepakt uit 6 wedstrijden. Genoeg om onszelf dé kampioen te mogen noemen. Dames van V.V. Vv Ede/Victoria Dames 1, dank voor de top organisatie en een top weekend!

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Ook de derde helft hebben we gewonnen, maar dat is geen verrassing 

 

Wist je dat.....

Wij zaterdag 06-05-2017 hebben gespeeld tegen SV Wassenaar en het 1-1 is geworden!


 

Weekendje weg

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april was het jaarlijkse uitje van de  dames 1&2. Naast de diverse sportieve activiteiten wordt er altijd vreselijk veel gelachen. Het is altijd een evenement waar nog jarenlang met veel plezier op terug wordt gekeken.

We verzamelen vrijdag om 18.15 uur bij het Zeemanshuisje (Visafslag 1, aan de haven van Scheveningen). Na een drankje om in de stemming te komen, vertrekken we met een bus naar een geheime locatie. Nou ja, geheime locatie... We gaan op ponykamp bij Klein Oever! Klein Oever is een idyllisch oord op de grens van Drenthe en Overijssel en staat bekend om haar pony- en survivalkampen, manege, (thema)feesten, partijen, bruiloften en catering. Het belooft dus een geweldig weekend te worden!

Wat hebben we een super weekend gehad! Naast heel veel gezelligheid hebben we vele sportieve activiteiten gedaan zoals: paardrijden, boogschieten, touw hangen, kralen tocht door het bos, hoefijzer gooien, koe melken etc... vervolgens hebben we weekend afgesloten met een foute avond. Het was weer een weekend om met veel plezier op terug te kijken!

Kijk voor meer foto's bij de activiteiten.

 

Koningsspelen 2017

 Een aantal van onze meiden en de trainers hebben zich ingezet voor de koningsspelen. Wat was het gaaf om onze passie voor het voetballen door te geven aan 120 meisjes op vier verschillende scholen. 

Voor meer foto's kijk bij de activiteiten. 

 

 

 

 

Vrouwen 1&2 bij Ado Den Haag!

SVC’08 Vrouwen 2 speelt in de 5e klasse B (zaterdag). Het team bestaat uit enthousiaste vrouwen en meiden tussen 15 en 35 jaar. Sommige speelsters voetballen al jaren, anderen zijn pas net begonnen. Bij SVC’08 Vrouwen 2 staat de gezelligheid voorop. Plezier in het voetballen is voor hun het belangrijkste. Het is een hecht team waar veel wordt gelachen, zowel binnen als buiten het veld. Naast de trainingen en wedstrijden worden er geregeld uitjes georganiseerd. Zo is het team vaak bij de Ado dames te vinden. Ook vindt er elk seizoen een trainingsweekend plaats. Bij wedstrijden wordt het team begeleidt door Jeroen Harteveld (trainer) en Deborah Oosterbaan (leider).

 

Vrouwen 1&2 op bezoek bij de ADO Den Haag dames!

Wedstrijdprogramma

Geen wedstrijden bekend voor dit team.


UitslagenStand competitie

Team GS W|G|V P V/T


Team nieuws

Geen team gerelateerd nieuws gevonden.Agendapunten

Geen team gerelateerde agendapunten gevonden.


Gerelateerde pagina's

Recente Uitslagen

13-05 ARC 1 - SVC'08 1 1-1
27-05 SVC'08 JO17-3 - Foreholte JO17-5 3-2
20-05 Noordwijk JO9-9 - SVC'08 JO9-8 3-1
18-05 Alphense Boys JO13-3 - SVC'08 JO13-1 3-2
17-05 DSO JO13-8 - SVC'08 JO13-5 2-3
13-05 LYRA 2 - SVC'08 2 6-0
13-05 Oegstgeest JO17-1 - SVC'08 JO17-2 8-0
13-05 SVC'08 JO11-2 - Concordia JO11-3 2-2
13-05 SVC'08 JO11-7 - Concordia JO11-13 2-6
13-05 Gr.WII VAC JO11-8 - SVC'08 JO11-8 1-7
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

El SombreroEVE maatvoeringDe LensTK TrainingskampenNotariskantoor Ellens & LentzeEigendaal & van RomondtBoeg NauticGlashandel PiketAktief drukkerijCafé De RenbaanBeltona
P.J. van DuijneEsso ScheveningenKika KInderen KAnkervrijINGIntensionRobert van der Zwan MakelaardijTheo's busreizenZuurmond WoninginrichingKoop bij de sponsors van SVC'08De Rijk magazijninrichting