10-11-2018 Semper Altius VR3 – SVC ’08 VR2
SVC'08
Print

10-11-2018 Semper Altius VR3 – SVC ’08 VR2
Laatst bijgewerkt op: 10-12-2018 om: 21:36.

Eindstand: 1-1
Opstelling:
Keeper: Hanna
Verdediging: Janine, Maaike S, Marjolein en Charlotte
Middenveld: Nina, Eline en Maxime
Aanval: Isabel, Quirine en Yvonne
Wissels: Rudy, Sorayya, Maaike dL en Mara.

We verzamelde vandaag om half 2 bij Semper Altius. Daar bleek dat er hier en daar wat katers aanwezig waren, maar desondanks waren we gemotiveerd om te gaan voetballen. Thuis hadden we deze dames immers al eens op bezoek gehad en toen bleven de punten in Wassenaar. Nadat iedereen omgekleed was, vertelde Sylvia de opstelling en sprak nog wat motiverende woorden.

Terwijl we bezig zijn met de warming up, roept de scheidsrechter ons bij een. Een heuze pasjes en kleding controle. Tja zwarte bandjes op witte sokken mag volgens de regels niet. Gelukkig deed de scheidsrechter hier niet al te moeilijk over en noemde heel officieel iedereen bij achternaam op. Nog voor de wedstrijd startte voelde we de eerste druppels al vallen. Helaas zetten de regen door, maar gelukkig zijn de dames van SVC ’08 niet bang voor een beetje regen.

Toen het fluitsignaal klonk begonnen we sterk aan de wedstrijd. De verdediging staat als een huis en het middenveld en de aanval kunnen elkaar goed vinden. Door een paar mooi opgezette aanvallen van Isa en Eline met mooie één-tweetjes waren we gevaarlijk voorin. Helaas leidde dit nog niet tot een doelpunt. Maar hij moest en zou vallen.

Ondertussen is het wat minder aan het regenen en dat heeft een positief effect op ons spel. Het blijft lang spannend! Sylvia besluit om Mara in te zetten op het middenveld. Dit besluit blijkt goed uit te pakken. Slechts enkele minuten nadat Mara erin staat, creëren we een kans. Sorayya blijft goed druk zetten op de verdediging en de keeper. Er ontstaat een chaotische situatie voor het doel van Semper. Als de bal iets van de goal afrolt komt deze voor de voeten van Mara terecht. Mara schiet en SCOORD in de 34e minuut! 0-1 voor SVC ’08. Een enorme opluchting en verdient doelpunt. We staan voor!

Helaas weten we de voorsprong niet lang vast te houden. Amper een minuut later creëert Semper een kans en schiet de bal zo het doel van Hanna in. De laatste tien minuten van de eerste helft blijft het spannend. Yvonne, Nina en Eline weten op het middenveld goed op te bouwen zodat voorin Quirine, Isabella en Sorayya gevaarlijk voor de goal komen. Helaas leidt dit niet tot een doelpunt. 
De scheidsrechter fluit en het is rust. Hier waren we wel aan toe.

Als we terug in de kleedkamer zijn overleggen Sylvia en Debby even over de opstelling. Zij besluiten Maaike dL te laten te debuteren op linkshalf en Marjolein speelt links voorin. Maaike dL weet Maxime (die een topwedstrijd speelt) te evenaren en beide weten zij verschillende aanvallen van Semper te blokkeren en goed mee te doen aanvallend. We zijn gevaarlijk voorin. Janine, die als een beest staat de verdedigen, komt regelmatig op met de bal om een aanval op te zetten. Ook Charlotte, Maaike S en Rudy doen het goed achterin en geven de speelsters van Semper geen kans om te scoren. Hanna staat wederom te keeper als een prof en houdt een paar mooie ballen uit het doel. De hele tweede helft blijft het spannend en er ontstaat hier en daar ruimte om dicht bij het doel van Semper te komen. We weten helaas niet te scoren. Eindstand is dan ook 1-1.

Het was een onwijs spannende wedstrijd met twee teams die tegen elkaar opgewassen waren. We mogen daarom ook trots zijn op het resultaat. Dit vinden ook de coaches Debby en Sylvia zijn besluiten daarom om het hele team te benoemen als ‘Women of the match’. We hebben er tenslotte met z’n alle echt voor gestreden!

Verslag: Marjolein

Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

18-05 SVC'08 1 - Sportclub Monster 1 3-0
20-05 Wilhelmus 3 - SVC'08 7 3-2
18-05 Graaf W II VAC JO17-3 - SVC'08 JO17-3 8-1
18-05 SVC'08 VE2 - CVC Reeuwijk VE1 2-5
18-05 Oliveo 3 - SVC'08 8 5-5
18-05 SVC'08 JO17-2 - Wassenaar, s.v. JO17-1 3-5
18-05 Blauw-Zwart VE2 - SVC'08 VE4 4-1
18-05 SEV JO19-1 - SVC'08 JO19-2 3-1
18-05 SVC'08 6 - Voorschoten`97 8 1-2
18-05 SVC'08 VR1 - LSVV 70 VR1 3-3
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

INGSchnitzelparadijsHBK belastingadviseurs & accountantsKika KInderen KAnkervrijDe Rijk magazijninrichtingEigendaal & van RomondtDe LensCafé De RenbaanASTA CasinoZarautz
Theo's busreizenOma ToosBoeg NauticEVE maatvoeringEsso ScheveningenZuurmond WoninginrichingHG HuizenbeheerKoop bij de sponsors van SVC'08BeltonaNotariskantoor Ellens & Lentze