Voorjaarskamp 2018
Print

Voorjaarskamp 2018
Laatst bijgewerkt op: 14-11-2017 om: 13:27.

Voor 2018 staat het Voorjaarskamp gepland van woensdagmiddag 9 mei tot en met vrijdag 11 mei. We starten woensdag rond het middaguur en eindigen vrijdagavond na het avondeten. Het Voorjaarskamp vindt plaats op en rond ons eigen Oostersportpark.

De kinderen die één van de vorige edities van het Voorjaarskamp hebben meegemaakt, kijken vaak alweer uit naar de komende editie. Voor de kinderen die dit keer voor het eerst meegaan, is het extra spannend. Omdat we voor de kinderen en ouders geheim houden wat we gaan doen, verklappen we niets over het programma!

De begeleiding tijdens dit kamp bestaat uit een leuke mengelmoes van SVC’08 senioren. Zo zijn er een behoorlijk aantal van de trainers of leiders van de JO11, JO9 en JO7 en Ukkies. Deze worden aangevuld met spelers uit de senioren(selectie). De begeleiders die de afgelopen jaren mee zijn gegaan, willen maar al te graag de jaren daarop weer mee! Ook dit zegt iets over de enorme populariteit van het Voorjaarskamp, wat de vorige editie door maar liefst 75 kinderen werd meegemaakt!
Slapen doen de kinderen in het clubgebouw. De Ukkies, O7-jeugd en O9-jeugd slaapt gezamenlijk in het jeugdhonk en de O11-jeugd slaapt in de sponsorruimte (afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen). Uiteraard slapen er voldoende begeleiders bij de kinderen.
Als uw kind problemen heeft met slapen, of extra aandacht nodig heeft rondom het slapen, dan is dat geen probleem. Hier houden wij dan rekening mee. Ten opzichte van de afgelopen jaren is het niet de bedoeling dat de kinderen thuis slapen. Vanwege de enorme populariteit van het Voorjaarskamp kiest de organisatie ervoor om kinderen die willen blijven slapen voor te laten gaan, en thuisslapers op een wachtlijst te plaatsen. Circa 2 weken voor aanvang van het Voorjaarskamp zullen deze een bericht krijgen of zij alsnog meekunnen, afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen op dat moment. Er kunnen maximaal 75 kinderen deelnemen.

Ieder elftal krijgt een kleedkamer aangewezen waarin zij hun spullen kunnen neerzetten. Het douchen en omkleden gebeurt namelijk in de kleedkamers. Alleen het luchtbed, slaapzak en kussen gaan naar de slaapruimtes toe. Dit om ruimte te besparen, en om te voorkomen dat (natte) kleding rond gaat slingeren in het clubgebouw.

Kinderen en begeleiding eten drie maal per dag gezamenlijk in het clubgebouw. In de ochtend en middag krijgen de kinderen een broodmaaltijd met beleg. In de avond krijgen de kinderen warm eten. Tijdens de maaltijden krijgen de kinderen melk, thee of limonade te drinken. Tussendoor krijgen de kinderen fruit. Ook krijgen de kinderen tussendoor wat te snoepen (chips/koek). Dit doen we om te voorkomen dat uw kind de gehele dag aan het snoepen is. Geef uw kind daarom alstublieft geen snoep mee.
Als uw kind een bepaald dieet volgt, of allergisch is voor bepaalde voedingsstoffen, kunt u dit aangeven bij de organisatie. Hier zal dan rekening mee gehouden worden bij het serveren van de maaltijden.

Het is niet de bedoeling dat de ouders gedurende het kamp zich op het Oostersportpark begeven. Buiten het feit dat de entree gesloten is, worden activiteiten vaak ontregeld door dit soort bezoeken. Een enkele keer krijgen we ook te maken met heimwee nadat een ouder op bezoek is geweest. Als u wilt weten hoe het gaat met uw kind, kunt u altijd even bellen met de organisatie om het een en ander te vragen.

Vanaf woensdagmiddag 9 mei, 12.00 uur kunt u uw kind brengen. Om uiterlijk 14.00 uur starten we met het kamp. Tot aan de openingstijd is er voor de ouders gelegenheid om wat te drinken te bestellen aan de bar en afscheid te nemen van hun kinderen. Daarna wordt het Oostersportpark ‘afgesloten’ en kunnen de ouders niet meer naar binnen.

Vrijdag 11 mei na het avondeten (18.00 uur) mogen de ouders hun kind weer op komen halen. Kom daarom niet eerder! We begrijpen dat u erg benieuwd bent naar de belevenissen van uw kind, maar u zult echter voor een gesloten deur staan. Daarnaast leert de ervaring dat de organisatie in het honderd loopt wanneer kinderen hun ouders weer zien terwijl de activiteiten en opruimwerkzaamheden nog niet zijn afgerond. Wij willen u graag in een opgeruimd clubgebouw ontvangen en hopen dan ook dat u gehoor zult geven aan ons verzoek.

Kosten van het Voorjaarskamp bedragen €35,00. Er wordt €5,- korting verstrekt wanneer er meerdere kinderen per gezin meegaan. Het totaalbedrag betaalt u in één keer via internetbankieren of overschrijving op rekeningnummer NL78 RABO 0139 9053 40 ten name van SVC'08 jeugd. Geef de naam/namen van uw kind(eren) mee als kenmerk. Het inschrijfformulier vindt u ook op deze website. U kunt dit bedrag ook contant voldoen bij organisator Marco Vredenbregt (organisator) of Leny Baak (Jeugdcommissie).

Kijk nu ook op onze Facebook-pagina, vind deze leuk en deel de pagina. Wij zullen via deze pagina ook de ouders en andere belangstellenden op de hoogte houden tijdens het kamp.


Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

26-05 Valken'68 1 - SVC'08 1 1-1
05-06 SVC'08 VE1 - Loosduinen VE1 5-4
31-05 SVC'08 JO15-2 - RKAVV JO15-3 3-2
30-05 SVC'08 VE2 - CVC Reeuwijk VE1 5-3
30-05 ROAC JO13-2 - SVC'08 JO13-4 1-2
29-05 Graaf W II VAC JO13-7 - SVC'08 JO13-5 1-3
29-05 Full Speed JO13-1 - SVC'08 JO13-2 1-1
28-05 SVC'08 VR2 - Semper Altius VR1 3-2
26-05 Wippolder JO15-5 - SVC'08 JO15-3 4-2
26-05 SVC'08 10 - HVZ 1 2-1
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

EVE maatvoeringEsso ScheveningenTheo's busreizenZuurmond WoninginrichingCafé De RenbaanTK TrainingskampenIntensionDe LensDe Rijk magazijninrichtingImpressed print & sign
ASTA CasinoHG HuizenbeheerKika KInderen KAnkervrijZarautzBoeg NauticKoop bij de sponsors van SVC'08Notariskantoor Ellens & LentzeBeltonaEigendaal & van RomondtING