Drukbezochte Nieuwjaarsdag op SVC'08 (+ uitslag loterij)
SVC'08
Print

Drukbezochte Nieuwjaarsdag op SVC'08 (+ uitslag loterij)
Datum nieuwsbericht: 07-01-2018

Drukbezochte Nieuwjaarsdag op SVC'08 (+ uitslag loterij)

Afgelopen zaterdag hield SVC'08 haar traditionele Nieuwjaarsdag, die ook deze keer door veel leden, vrienden, familie en aanhang bezocht werd. In de ochtend twee activiteiten voor de jongste jeugd, te weten een training gegeven door de spelers en trainer van het 1e elftal en de Kleine Bosloop. En in de middag voor junioren, senioren en vrouwen de Grote Bosloop en een 7 tegen 7 toernooi. De middag werd afgesloten met een nieuwjaarstoespraak van voorzitter Piet Overduin, waarna maar liefst 16 jubilerende leden in het zonnetje werden gezet, met als hoogtepunt de benoeming van Cor Mooijman en Leen den Dulk tot Erelid van SVC'08.

Trainer Corné van Doorn en Hoofd Jeugdopleiding Harold Tjaden hadden de handen ineen geslagen om voor de aanwezige jeugd, van Ukkies tot en met JO13, een volwaardige training voor te schotelen, die tot uitvoering werd gebracht door een bijna volledig aanwezige 1e elftal. Mooi om te zien was het enthousiasme dat er vanaf spatte. Niet alleen bij de jeugdspelers, maar ook bij de selectiespelers. Een mooie ontwikkeling.

De Kleine Bosloop, traditioneel zo'n 1,5 kilometer lang, werd door circa 50 jeugdspelers (en papa's, mama's en train(st)ers) gelopen. De absolute winnaar was Hector Rosato in de O13-categorie, die na 6 minuten en 2 seconden binnen kwam. Het eerste meisje dat binnenkwam was Jersey Dijkhuizen uit de MO13, met een tijd van 6.28. Andere winnaars waren Vincent Zegers (6.59) in de O11-categorie, Oscar Rosato (7.00) in de O9-categorie, Anna Raats (9.28) in de O7-categorie en Dewi Janssen won in de Ukkies-categorie met een tijd van 10.24.

Daarna volgde de Grote Bosloop, een route van circa 5 kilometer door het naastgelegen Clingendaelse Bos, die tevens door zo'n 50 deelnemers werd gelopen. De winnaar mag inmiddels geen verrassing meer zijn, want voor de vierde keer op rij won Robert Kroese de bosloop in een tijd van 18 minuten en 2 seconden. Alhoewel hij dit jaar op flinke concurrentie kon rekenen, want Stephen de Ruiter zat hem letterlijk op zijn hielen, en eindigde vier seconden (18.06) achter Robert Kroese. De nummer drie is ook een vermelding waard, want Stephen zal ongetwijfeld de hete adem van Dylan Reijers letterlijk in zijn nek hebben gevoeld, die eindigde slechts twee seconden achter hem (18.08). Andere winnaars van de Grote Bosloop waren in de Veteranen-categorie Rob Staples 18.39), in de O19-categorie Yannick Willems (19.29) en Nick Müller (19.30) en de snelste vrouw was Barbara de Vries in een tijd van 22 minuten en 40 seconden.

Ook het traditionele 7 tegen 7 toernooi wat daarna volgde, was goedbezocht. Maar liefst 21 teams voetbalden in drie poules voor de eer. Het is fantastisch om te zien hoe een toernooi met zoveel deelnemers zo vloeiend en in zo'n gemoedelijke sfeer verloopt, zonder ook maar één enkele onenigheid. En dat terwijl er geen scheidsrechters zijn.

Omstreeks kwart voor vijf was het tijd voor de plechtigheden. Voorzitter Piet Overduin opende met een nieuwjaarstoespraak, waarbij werd stilgestaan aan diegenen die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen en aan hun die afgelopen jaar werden getroffen door (ernstige) gezondheidsproblemen. Zijn wensen voor het komende jaar waren: 'dat iedereen verbonden aan SVC'08 zich thuis mag blijven voelen, dat wij met elkaar de normen en waarden van de club hoog in het vaandel zullen houden, dat wij bereid zijn om elkaar, binnen en buiten de lijnen, te corrigeren waar dat nodig is en dat wij een voetbalvereniging mogen blijven met een meer dan gemiddeld aantal vrijwilligers, die er voor zorgen dat het voortbestaan van onze club gewaarborgd is. Want dat maakt onze vereniging (van bijna 1000 leden) juist zo sterk.'

Tot slot werden alle jubilarissen in het zonnetje gezet. Als eerste werden de leden die reeds 25 jaar lid (J.A.C./SV'35 en nu SVC'08) zijn, te weten Hans Taal, Tini van Goor en Wolter Taal voorzien van de bijbehorende oorkonde en bosje bloemen. Daarna was het de beurt aan Arie Harteveld, die reeds 40 jaar aan de club verbonden is. Cees Ros, Joop Kuijper en Theo van Zeeland werden in het zonnetje gezet vanwege hun 50-jarig lidmaatschap en Martin Boers werd tot slot geeërd vanwege omdat hij reeds 60 jaar aan de club verbonden is.

Tot slot werden twee leden officieel benoemd tot 'Erelid van SVC'08', vanwege hun vele werkzaamheden en verdiensten voor de vereniging, te weten Cor Mooijman (spelers 1e elftal, trainer, jeugdvoorzitter eerst SV'35 en daarna SVC'08, bezetting commissiekamer, verdiensten bij de fusie en op dit moment nog steeds achter de schermen verschillende werkzaamheden) en Leen den Dulk (secretaris, redactie, scheidsrechterscommissie, onderhoudsploeg, bezetting commissiekamer en verantwoordelijk voor het innen van de contributie). Beiden verdienden deze benoeming dan ook zeer.

De dag werd afgesloten met een natje en een droogje in een tjokvolle kantine, waarin het nog lang druk en gezellig bleef.

Klik hier of op de foto hieronder voor een mooie fotoreportage met dank aan Richard van der Harst, Patrick Janssen, Marco Vredenbregt en Jaap Lolkema.

Klik op de foto voor meer foto's van de Nieuwjaarsdag

En bekijk hieronder SVC'08 TV met een videoverslag van de training, beide Boslopen en het 7 tegen 7 toernooi, en een videoverslag van de Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en de huldiging van de jubilarissen.


 

Uitslag loterij

  • 2 kaarten voor Nederland - Engeland op vrijdag 23 maart 2018 - Leonie de Wit
  • 2 kaarten voor ADO Den Haag - VVV Venlo op zaterdag 20 januari 2018 - Richard van der Harst
  • Zarautz dinerbon t.w.v. €50,- - Leo van Teylingen
  • Bon voor zalmsaladeschotel voor 4 personen van vishandel Ed Toet - Martin Zandbergen
  • Pathé giftcard t.w.v. €30,- - Ria Braham
  • Heineken Tapvat - Henk Beekhuizen
  • Heineken Tapvat - Lianne Tetteroo
  • La Chouffe bierpakket - Monique Spaans
  • Wedstrijdbal - Mooijman
Bezoek onze Facebook pagina.

Reacties

Onderstaand vind je alle reacties op dit nieuwsbericht en de mogelijkheid om zelf een reactie toe te voegen. Een reactie verschijnt niet direct op deze pagina, deze moet eerst worden goedgekeurd door de beheerders van de website.

Reactie toevoegen

Recente Uitslagen

08-12 SVC'08 1 - DoCoS 1 3-4
12-12 SVC'08 VE1 - Loosduinen VE1 4-1
08-12 HBS JO19-2 - SVC'08 JO19-1 4-1
08-12 Quick JO17-2 - SVC'08 JO17-1 1-0
08-12 Rijnsburgse Boys JO19-2 - SVC'08 JO19-2 3-0
08-12 SVC'08 VE3 - Duindorp sv VE1 3-1
08-12 SVC'08 VE2 - FC Lisse VE2 1-3
08-12 RKAVV JO15-5 - SVC'08 JO15-4 3-2
08-12 Wilhelmus 1 - SVC'08 4 2-0
08-12 RKAVV JO17-3 - SVC'08 JO17-3 4-1
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Laatste Tweets

Zaterdag 8 december 2018
Het verslag van @SVC_08 - @rksvDoCoS is op deze website te lezen :https://t.co/Vc2burfyzr https://t.co/gjCzWeIiHY

Vrijdag 7 december 2018
RT @rksvDoCoS: Opnieuw uitwedstrijd voor @rksvdocos, zaterdag op bezoek naar @SVC_08 https://t.co/WdOu4OK9LP #SVCDOC https://t.co/8CuhLTHo19

Woensdag 5 december 2018
RT @anyboer: @SVC_08 Jo12-1 wint zaterdag 3e wedstrijd op rij. Nu uit bij Voorschoten met 0-2 door doelpunten van Marik en Stijn. Voor het…

Dinsdag 4 december 2018
Woensdag zijn er in verband met de pakjesavond van Sint en Piet géén trainingen en is de kantine gesloten! Lees… https://t.co/Bo94Rt2ZFySponsors

Notariskantoor Ellens & LentzeEsso ScheveningenZarautzIntensionHG HuizenbeheerZuurmond WoninginrichingDe LensKika KInderen KAnkervrijBoeg NauticEVE maatvoering
De Rijk magazijninrichtingEigendaal & van RomondtTK TrainingskampenBeltonaCafé De RenbaanKoop bij de sponsors van SVC'08INGASTA CasinoImpressed print & signTheo's busreizen