20jan18: thuis tegen FC Lisse VE2
SVC'08
Print

20jan18: thuis tegen FC Lisse VE2
Laatst bijgewerkt op: 26-01-2018 om: 23:17.

zaterdag 20 januari 2018: SVC'08 VE2 - FC Lisse VE2: 5 - 2 (1-2)

 

De Bank

Het was een fijn weekend voor VE2. Ardy’s Anke had het gehele #fijnteam uitgenodigd om Ardy op zijn verjaardag te verrassen in cafe de Bieb op vrijdagavond. Nagenoeg het gehele team was present evenals het halve Haagse corps der Politie. Het was blauw, het was gezellig en het werd laat.


De volgende dag moeten we al vroeg aantreden voor de wedstrijd tegen Lisse. Lisse is de laatste jaren een geduchte tegenstander voor VE2 en staat op de derde plaats in de competitie. 

 

Lisse thuis staat garant voor spektakel. Geen wonder dat het druk was langs de lijn. Trainer Joan was present in gezelschap van een flink aantal scouts van VE4. Ook op de bank was het druk. Maar liefst 5 man op bank. Ramon, terug van een vervelende knieblessure, Kasper, eindelijk weer eens present, Nico en twee Jannen. Het paste net.

Na het fluitsignaal van Aniel begon Lisse lekker aan de wedstrijd. Het speelde de bal in hoog tempo rond. Het oogde fitter dan SVC dat waarschijnlijk nog in gedachten was bij de gezellige avond ervoor. Het resulteerde in twee nul achterstand binnen een kwartier.  Gelukkig ging SVC daarna steeds beter spelen. Er werd wat korter gedekt waardoor Lisse iets minder ruimte kreeg om te spelen. Op het middenveld werden meer duels uitgevochten, waarbij Tini en Chris het vechten soms wel heel letterlijk namen en voorin werden Ardy en Kees wat meer bediend. Het was uiteindelijk Sebas die wist te scoren en daarmee SVC weer terug in de wedstrijd bracht. Ondertussen was het gezellig in de dug-out. Kees die aanbood om te wisselen werd in eerste instantie volledig genegeerd. Vervolgens stimuleerden zijn medespelers hem om nog even verder te spelen om zelf hun krachten te sparen voor de tweede helft.

De tweede helft werden in alle gelederen verse krachten ingezet: Knoes werd afgelost door Ramon op de goal, grote Jan nam zijn vertrouwde positie in centraal achter, Nico zijn vertrouwde rechtshalf positie en Kasper en ondergetekende werden losgelaten in de spits. Kees stond voor de verandering centraal op het middenveld. Zijn taak was de spelmaker van Lisse af te stoppen en dat lukte heel aardig. Johan was de vrije man op het middenveld en speelde vlak achter de spitsen. Direct nam SVC het initiatief. Het speelde gedisciplineerd en verdedigde fel. In de aanval waren we gretig en al gauw werd er simpel gescoord: Diep, breed, Goal! Lisse dat de eerste helft zo goed speelde liet het daarna volledig afweten. SVC domineerde en Casper zag kans om maar liefst drie keer te scoren. Hij werd uitgeroepen tot man of de mach. Uw verslaggever mocht ook nog een bal in het net schieten. Daarmee werd de eindstand 5-2. Na de wedstrijd vierden we uitbundig de overwinning en natuurlijk de verjaardag van Kees. 

Volgende week hebben we vrij gekregen van de Generaal. Dat betekent niet dat we rustig aan doen. Een deel van het team zal actief aan de conditie werken en gaat op hoogtestage in Tignes. Voor zaterdag 3 februari staat de eerstvolgende wedstrijd op het programma bij Wanica Star met broodjes hete kip op het menu.

Jan K
Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

16-03 Soccer Boys 1 - SVC'08 1 3-2
18-03 SVC'08 1 - RKDEO 6 3-2
16-03 HVV JO19-5 - SVC'08 JO19-2 3-2
16-03 SVC'08 VR2 - Nootdorp VR2 2-7
16-03 WDS VE1 - SVC'08 VE2 5-0
16-03 Noordwijk VR1 - SVC'08 VR1 4-2
16-03 Ariston'80 4 - SVC'08 4 4-0
16-03 SVC'08 3 - DWO 4 8-3
16-03 HVV JO17-6 - SVC'08 JO17-3 4-4
16-03 SVC'08 9 - Graaf W II VAC 1 1-0
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

EVE maatvoeringHBK belastingadviseurs & accountantsTK TrainingskampenASTA CasinoCafé De RenbaanEsso ScheveningenDe Rijk magazijninrichtingTheo's busreizenNotariskantoor Ellens & LentzeZuurmond Woninginriching
De LensHG HuizenbeheerEigendaal & van RomondtBoeg NauticKoop bij de sponsors van SVC'08INGZarautzBeltonaKika KInderen KAnkervrij