cvc Reeuwijk VE1 - SVC'08 VE2
SVC'08
Print

cvc Reeuwijk VE1 - SVC'08 VE2
Laatst bijgewerkt op: 02-12-2017 om: 20:30.

zaterdag 2 december 2017: CVC Reeuwijk VE1 - SVC'08 VE2

Het ontbijt van Bert

Vandaag mochten de veteranen van SVC het opnemen tegen CVV Reeuwijk.
Het was koud, heel koud, het was koud, goh wat is het koud, koud he. En zo gingen de eerste 10 minuten in de kleedkamer.
Het was druk, er zaten wel 15 man in de kleedkamer. Kleine Jan was wat later. Is dat pleonasme? Grote Jan was met schaatsen bezig of met Valerie. En Hans was wat later, die zwemt in de Noordzee. Daar is Hans heel goed in. Ook als het koud is, goh wat is het koud. Daarna vertelt hij aan jonge meisjes in de Aloha en Hart beach dat hij het is die nu net uit de zee komt. Pff en dat elke week opnieuw. Nico en Franc waren ook wat later, geen idee waarom, maar dat kan omdat het kan.

De bank was bekend en al snel bleek dat het nieuwe kurkveld van Reeuwijk net 3 maanden oud (!) wel heel snel was. Of was dat de douw en de vorst?! De wedstrijd ging aardig op en neer, Sebas en Bas draafden wat af en Joris strooide met passjes, gelukkig was hij weer terug na 4 weken last van zijn melktanden. Die moesten eruit. Dat soort zaken heb je nog als je jong bent.

Onze Keep was er trouwens niet, was bezig met zijn vriendin en met haar en zijn eigen rug. Ardy en Roel waren er ook niet. Samen in Dokkum, das leuk met -2 en dan gezellig rellen. De ene vuurden de pieten voor en tegen aan en de ander knuppelde ze weer neer. Sinterklaas anno 2017.
Ramon was er ook niet, die is aan het oefenen voor de nieuwjaar duik?! Hans-2

Omdat onze keep er niet was stond Bert weer onder de lat, hij was weer weergaloos. Tot 5 minuten voor de rust. Bert ging ineens zitten. Bert had een opvlieger. Bert had een wegtrekker. Bert zei , ik ben duizelig. Wat bleek Bert had honger en Bert had niet een ontbijt gehad omdat Bert met andere dingen bezig was. Waar was Bert dan wel mee bezig? Dat waren we allemaal nog aan het bedenken en voordat we het wisten had de tegenstander 1-0 gemaakt.

In de rust werden door Rene de puntjes op de i gezet. En er kwam meer snelheid in de voorhoede. Binnen een kwartier stonden we 2-1 voor. Vooral Franc en Joris konden elkaar goed vinden. Maar vlak ook de dynamische rechterkant niet uit. Met Hans en Nico kwam er megaveel ervaring het veld binnen.

Vlak voor tijd kwam er bij een voorzet de bal in de handen van onze Bert. Iedereen zag de duw in zijn rug behalve de scheidsrechter. Helaas toch nog 2-2 , jammer was dat. De inzet was prima van een ieder. Na de wedstrjd was het nog lang gezellig in de kleedkamer. Bert mocht uitleggen waarom hij duizelig was en Sebas  werd uitgeroepen tot Man of the Match. Bas was rood, was heel rood, en werd steeds roder. De douche was bloedheet en waar wij er naast gingen staan ging hij er wel onder!

Het was weer een mooie zaterdag met een heel gezellig een aardig team.
Volgende week thuis en de week daarop ook. En dan is het kerst! Gezellig en dan weer op gras!
En dan ook graag weer met mneer muziek, want nu zaten we rond de pielemuis van Nico.


Ps: er was ook nog verdriet. Er zaten mensen niet in de ski app groep, en daar zaten ze enorm mee. Gelukkig kon de pelotonscommandant van de ME, slaan en typen tegelijk.

Graaf C.

Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

16-03 Soccer Boys 1 - SVC'08 1 3-2
18-03 SVC'08 1 - RKDEO 6 3-2
16-03 HVV JO19-5 - SVC'08 JO19-2 3-2
16-03 SVC'08 VR2 - Nootdorp VR2 2-7
16-03 WDS VE1 - SVC'08 VE2 5-0
16-03 Noordwijk VR1 - SVC'08 VR1 4-2
16-03 Ariston'80 4 - SVC'08 4 4-0
16-03 SVC'08 3 - DWO 4 8-3
16-03 HVV JO17-6 - SVC'08 JO17-3 4-4
16-03 SVC'08 9 - Graaf W II VAC 1 1-0
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

BeltonaASTA CasinoZarautzHBK belastingadviseurs & accountantsEsso ScheveningenTheo's busreizenBoeg NauticZuurmond WoninginrichingKika KInderen KAnkervrijTK Trainingskampen
Café De RenbaanNotariskantoor Ellens & LentzeDe LensHG HuizenbeheerINGDe Rijk magazijninrichtingEVE maatvoeringKoop bij de sponsors van SVC'08Eigendaal & van Romondt