Moerkapelle VE1 - SVC'08 VE2
SVC'08
Print

Moerkapelle VE1 - SVC'08 VE2
Laatst bijgewerkt op: 19-11-2017 om: 22:16.

zaterdag 18 november 2017: vv Moerkapelle VE1 – SVC’08 0-2 (0-2)

Als ik er bij was geweest…………….

 

Als ik er bij was geweest had ik gezien hoe Jan H. aankwam op een tochtig Zoetermeers treinstation en daar enthousiast werd onthaald door Sebas die net zo makkelijk even een stukje om rijdt. Dan had ik kunnen zien hoe de auto van Erik lekker vol zat met voetbalmatties als Aad, Rene, Franc en “ik draai me nog even om” Ardy.

Als ik er bij was geweest had ik het kunstgras van V.V. Moerkapelles complex De Wilde Veenen kunnen voelen tussen mijn tenen. Had ik de gebeeldhouwde lijven gezien in kleedkamer 2.

Als ik er bij was geweest had ik gezien hoe mooi de tenues waren gevouwen, hoe de sokken in een bolletje tot een paar waren gevormd en had ik de Lenor wasverzachter kunnen ruiken.

Als ik er bij was geweest had ik de wedstrijd gezien met vlagen vaardige vlag interventies van Henk Henzen. Wat moeten we hem toch vaak missen tegenwoordig in het kader van gezins en motoruitjes prioriteiten!

Als ik er bij was geweest had ik een soevereine eerste helft gezien. Tini als nestor weer even balvast als vaardig, Bertrand die als zo vaak zijn gewicht in de strijd gooide zodanig zelfs dat Chris niet eens gemist werd, Nico elk lucht- en zelfs grondduel winnend, Kees krachtig, kordaat en konsistent, Erik solerend als een ballerina tussen de linies, Franc in alle rust controlerend en concensieus, Aad ook al is ie bijna (stief) opa energieker dan ooit, Jan H niet gemankeerd door een lange treinreis een baken van rust en zelfvertrouwen, Sebas de alleskunner en schakel in de aanval welke tot de twee doelpunten leidde, René die elke flauwe grap over zijn postuur net zo makkelijk van dat imposante figuur liet afglijden en dus onverstoorbaar verdeelde en heerste, Bert die tijdens de wedstrijd naast een goeie pot ook nog oog had voor het vrouwelijk schoon langs de lijn en  kleine Jan die explosieve rush na explosieve rush inzette.

Dan had ik kunnen zien hoe na een aanval over vele schijven, waar Sebas in elk geval bij zat, Bas op magistrale wijze de score opende. Een droge schuiver in de hoek, een doepunt die niemand zag aankomen, zeker de keeper niet, en waar nog jaren over nagepraat zal worden.

Dan had ik kunnen zien hoe Ardy, ogenschijnlijk geen last hebbend van het nog immer in zijn lijf rondzwemmende alcoholpercentage van heb ik jou daar, noch van een onregelmataige nachtdienst, met een eenvoudig intikkertje, waar het even leek dat hij met de bal aan de voet nadacht of hij de voorduer wel op slot had gedaan, de score verdubbelde. Ook bij deze aanval was Sebas betrokken natuurlijk.

Als ik er bij was geweest had ik in de rust een kopje thee gedronken en geluisterd naar de tactiek welke René in petto had voor de tweede helft en wie er gewisseld moesten dan wel wilden worden.

Als ik er bij was geweest had ik een tweede helft gezien die op twee hoogtepunten na afgedaan kan worden als niet ter zake doende. De twee hoogtepunten leveren wel gelijk de Man of The Match op. Het was Bert die middels twee cruciaaltjes een onnodig gelijkspel voorkwam.

Als ik er bij was geweest had ik samen met mijn vriend en net als ik niet spelend lid bier kunnen halen voor mijn matties. En als ik er bij was geweest had ik met mijn matties van #fijnteam lekker samen gedoucht en een heerlijk pilsje gedronken, onder verder genot van takkeherrie uit de grote zwarte doos van Bert.

Maar ik was er niet bij en toch ook wel! Ik zat met wedstrijdspanning op de bank (die bij mij thuis om misverstanden te voorkomen….) en volgde met Knoes en alle andere afwezigen via de app de wedstrijd. Enige nadeel was dat ik op de app niet goed kon zien wie er op de foto helemaal achteraan stond. Afijn, ik had het kunnen raden natuurlijk, sorry Jan K.

Volgende week Woubrugge thuis en ik Barneveld uit dus ik doe het weer via de app!

Roel

Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

16-03 Soccer Boys 1 - SVC'08 1 3-2
18-03 SVC'08 1 - RKDEO 6 3-2
16-03 HVV JO19-5 - SVC'08 JO19-2 3-2
16-03 SVC'08 VR2 - Nootdorp VR2 2-7
16-03 WDS VE1 - SVC'08 VE2 5-0
16-03 Noordwijk VR1 - SVC'08 VR1 4-2
16-03 Ariston'80 4 - SVC'08 4 4-0
16-03 SVC'08 3 - DWO 4 8-3
16-03 HVV JO17-6 - SVC'08 JO17-3 4-4
16-03 SVC'08 9 - Graaf W II VAC 1 1-0
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

Café De RenbaanZuurmond WoninginrichingDe LensHG HuizenbeheerNotariskantoor Ellens & LentzeTheo's busreizenTK TrainingskampenEsso ScheveningenKika KInderen KAnkervrijASTA Casino
De Rijk magazijninrichtingEigendaal & van RomondtHBK belastingadviseurs & accountantsBeltonaINGZarautzEVE maatvoeringBoeg NauticKoop bij de sponsors van SVC'08