SVC'08 VE2 - Alphia VE1
SVC'08
Print

SVC'08 VE2 - Alphia VE1
Laatst bijgewerkt op: 15-10-2017 om: 12:21.

zaterdag 14 oktober 2017: SVC08 VE2 – Alphia VE1 (0-2) 0 – 4

BLESSED

Het verslag van een verloren wedstrijd.
Zaterdag 14 oktober 2017. Herfst. Oude mannen op een veld. In de herfst van hun voetbalcarriere.

Alphia was beter,  SVC was slechter, dus de uitslag klopt.

In volgorde van het aanwezigheidsoverzicht:
Kees Dekker: speelde de tweede helft. Zat de eerste helft dus op de bank, naast zijn broer. Mien was er niet. Gevolg: zie einduitslag. KC scoorde ook niet.
Hans van Eck: heeft wel eens beter gespeeld. Maar is een zekerheidje. Is er altijd. Laatste man. Bracht vandaag Pauline in. Die kun je gerust voor een pitchertje de kantine in sturen.  Pauline ging niet mee douchen.
Fennema: speelde niet, maar was er wel. Een betere aanvoerder kunnen we ons niet wensen. Vlagde de 2e helft. Henk Vlag zat in zijn buitenhuis.
Jan Hofsteenge: tja, in de eerste helft koos Jan de verkeerde kant, zijn tegenspeler was Jan slimmer af. Dus eigenlijk komt de eerste tegentreffer door Jan. En daardoor verloren we.
Ardy: was gisteren met Begt als laatste op de been. Was vanochtend echter weer vroeg uit de veren, om zijn goddelijke Jolien te verzorgen. Als uw scribent het goed heeft gezien heeft Rex ook zijn vrouw ingebracht. Rex was direct na het douchen weg. Hij is spits, maar scoorde niet. Zie uitslag.
Jan Kuperus: heeft zich de afgelopen weken op het eiland Brazilie laten masseren door honingbruine dames, met groene tattoo’s. Jan was er met zijn hoofd, waarschijnlijk om die reden, niet helemaal bij. Hij liep veel, maar heeft de bal niet of nauwelijks beroerd.
Bertrand Leushuis: begon op de bank, aangezien onze aanvoerder met de sterkste opstelling wilde beginnen. Mocht er later in. Bertrand heeft zeer verdienstelijk gespeeld.
Franc: speelde louter de eerste helft. Moest naar 020, tegen Sparta. Bracht de goddelijke Ruth in, en zijn geweldige schoonzus Mirjam. Hoe mooi om Mirjam zo blij te zien van al die mannen die het veld op komen.
Johan: waar normaliter elke bal van Johan exact op het logo van de schoenen van zijn team-maten valt, zo kwamen vandaag niet alle ballen aan. Om de nederlaag op het conto van Johan te schrijven gaat uw scribent iets te ver.
Nico: speelde de eerste helft in het tricot van SVC. Speelt rechtshalf, doch werd gedwongen rechtsback te spelen, en dat valt niet mee. Een zeer onderschatte positie. Keepte de tweede helft, dat ging beter. Liet er twee door, maar dat kwam niet door Nico.
Bas: keepte de eerste helft, bracht zijn zoon en dochter in. Heeft veel gelopen. Draagt een zonnebril van het model Balk, uit Opsporing Verzocht.
Aad: kampt met een achilles-pees blessure. Speelde desondanks niet onverdienstelijk. Bracht Daan en Jappie in. Liet zich in de 2e helft wisselen door Johan. We stonden toch al ver achter.
Erik: Erik is een beetje zoekende. Hij is spits, maar scoort zelden. Komt uit de Achterhoek, en is een toffe peer, naar wie hij zijn oudste zoon vernoemd heeft. Zijn prachtige dochter Suus vierde haar 12e verjaardag, op ons aller SVC.
Tini:
67 jaar, begenadigd linckshalf, hoort en ziet niet veel meer, maar voetbalt nog als wij tussen de in latex gehulde engeltjes verkeren.
Joris
: de enige spelende Graaf. Deed zijn best, en veel meer moet je ook niet van hem verwachten. Verschrikkelijk fijne man.

Verder een stapeltje geblesseerden. Raar dat het woord bless in het Engels iets van liefde betekent. I bless you, zegt iemand uit Koot en Bie. Terwijl geblesseerd ons gehele 11-tal ontwricht.

De tegenstander was, als gezegd, beter. Wat een zegen (heeft ook weer met blessed te maken) om tegen normale gasten te voetballen. Geen geruzie, geen ge-ouwehoer, gewoon lekker voetballen. Hulde.

rAAD u maar wie dit verslag geschreven heeft.

SVC is onze club, SVC is ons bestaan. Gezegend zijn wij, lid van VE2 te zijn.

Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

16-03 Soccer Boys 1 - SVC'08 1 3-2
18-03 SVC'08 1 - RKDEO 6 3-2
16-03 HVV JO19-5 - SVC'08 JO19-2 3-2
16-03 SVC'08 VR2 - Nootdorp VR2 2-7
16-03 WDS VE1 - SVC'08 VE2 5-0
16-03 Noordwijk VR1 - SVC'08 VR1 4-2
16-03 Ariston'80 4 - SVC'08 4 4-0
16-03 SVC'08 3 - DWO 4 8-3
16-03 HVV JO17-6 - SVC'08 JO17-3 4-4
16-03 SVC'08 9 - Graaf W II VAC 1 1-0
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

De Rijk magazijninrichtingTheo's busreizenINGNotariskantoor Ellens & LentzeKoop bij de sponsors van SVC'08Boeg NauticTK TrainingskampenDe LensKika KInderen KAnkervrijZuurmond Woninginriching
Esso ScheveningenEigendaal & van RomondtASTA CasinoCafé De RenbaanEVE maatvoeringHBK belastingadviseurs & accountantsBeltonaZarautzHG Huizenbeheer