Woubrugge uit
SVC'08
Print

Woubrugge uit
Laatst bijgewerkt op: 26-03-2018 om: 20:13.

zaterdag 24 maart 2018: Woubrugge VE1 - SVC'08 VE2: 4 - 2 (2-1)

 

Vandaag mochten we naar Woubrugge; voor de meeste van ons de eerste keer en menigeen dacht dat we de A12 richting Woerden op mochten.

Eerder dit siezoen hadden we thuis 1-3 verloren, maar niemand wist zich mee te herinneren hoe deze wedstrijd ging.

Met 12 man waren we op tijd aanwezig in het landelijke Woubrugge en mochten aantreden op veld 1, dat vreemd genoeg enigszins bol aangelegd was. Franc kwam iets later, maar had wel gezorgd voor fans; Miriam en Ruth. Samen met Mientje betekende dit dat we in ieder geval op voorhand al de meest enthousiaste bank hadden sinds tijden.

Iets na 3’en begonnen we met Bas in de goal tegen de nummer 2 van de competitie. Al snel bleek dat Woubrugge een fysieke, stugge ploeg was, met  soms aardig voetbal. Jan H had zijn handen vol aan de lange spits en moest na zo’n 10 minuten aan de noodrem trekken, of over zijn voeten struikelen, met als gevolg dat de scheidsrechter gedecideerd naar de stip wees.
De laatste man van Woubrugge had nog niet door dat Bas onze 4e stand in keeper is en dacht dat Bas wel duiken zou; dus niet. Zo bleef het nog even 0-0.
Zelf kwamen we er moeilijk uit en er kwamen weinig ballen voorin aan.
Na zo’n 20 minuten ging het alsnog mis; na een door Bas weggebokste corner, kon een van de vrijstaande Woubruggenaren ongehinderd inkoppen, 1-0.

10 minuten later viel de 2-0, na een pracht schot van de hoek van de 16, onhoudbaar zelfs voor de uitstekend keepende Bas.
Fijnteam liet dit niet op zich zitten en bijna vanaf de aftrap en na een onbegrijpelijke korte vrije trap van Jan K en Sebas schoot Jan K, of was het een voorzet, de 2-1 binnen. Vanaf dat moment ging het iets gelijker op en geloofden we erin. Doordat het iets feller werd, traden her en der kleine irritaties op.

In de rust overheerste het gevoel dat het qua beleving wel goed zat en dat er met wat geluk wel een puntje mee te nemen viel. 

Het begin van de 2e helft ging wel gelijk op, maar we bleven moeite houden om zelf kansen te creeren. 
Na 10 minuten viel de 3-1, maar we bleven voetballen. Even later ging de spits van Woubrugge alleen op  Bas af, op de hielen gezeten door Rene, die aan de noodrem trok net buiten de 16; donkerrood. De scheidsrechter besloot echter dat het geen kaart waardig was, maar wel een nieuwe penalty.
De nieuwe laatste man van Woubrugge had de eerste helft goed opgelet en schoot de penalty wel netjes in het hoekje 4-1.

Het laatste half uur was voornamelijk voor het fijnteam en met name voor Nico.
Na een inworp van de geirriteerde Bert en een pass van Erik de diepte in op rechts naar Nico, liep menigeen al hoofdschuddend terug omdat Nico de bal niet halen zou of weergaloos zou verspelen. Tot ieders verbazing hield Nico de bal in op een halve meter van de achterlijn, zo’n 15 meter van de goal, dus toch maar kijken of de voorzet wat zou worden. Nico’s timmermansoog zag echter een onmogelijk goal, rechtsbuitenkantje verschalkte hij de keeper van Woubrugge bij de eerste paal; prachtig!

Vervolgens drong fijnteam verder aan, maar verder dan wat voorzetten waar niemand zijn voet tegen aan kon zette, wat bodychecks van Nico en als gevolg daarvan een wraak overtredinkje op Nico gebeurde er niet veel meer.

Oh ja, Bert als gelegendheids-linksback was wel klaar met een wat irritante spits en besloot om dan maar geirriteerd lekker te gaan vlaggen; gelukkig stond Hans te springen om het veld in te komen en stonden we toch nog met zijn 11-en nadat Jan K er al eerder met een hamstring blessure-tje er af was gegaan.
Al met al een terechte 4-2 uitslag op een prima lente middag in Woubrugge.

Tot slot heerlijk in het zonnetje nog genoten van het gezelschap van alle fans en een biertje om daarna net voor het donker weer thuis te zijn (zie foto's onder).

Eric

Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

16-03 Soccer Boys 1 - SVC'08 1 3-2
18-03 SVC'08 1 - RKDEO 6 3-2
16-03 HVV JO19-5 - SVC'08 JO19-2 3-2
16-03 SVC'08 VR2 - Nootdorp VR2 2-7
16-03 WDS VE1 - SVC'08 VE2 5-0
16-03 Noordwijk VR1 - SVC'08 VR1 4-2
16-03 Ariston'80 4 - SVC'08 4 4-0
16-03 SVC'08 3 - DWO 4 8-3
16-03 HVV JO17-6 - SVC'08 JO17-3 4-4
16-03 SVC'08 9 - Graaf W II VAC 1 1-0
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

Theo's busreizenNotariskantoor Ellens & LentzeCafé De RenbaanBoeg NauticZuurmond WoninginrichingDe Rijk magazijninrichtingASTA CasinoHBK belastingadviseurs & accountantsDe LensEigendaal & van Romondt
ZarautzEsso ScheveningenINGHG HuizenbeheerEVE maatvoeringKoop bij de sponsors van SVC'08TK TrainingskampenKika KInderen KAnkervrijBeltona