• SVC'08 mag toch deelnemen aan voorronde TOTO KNVB Beker

  15 jul 2020 Jaap Lolkema
  |
  • 0
 • SVC’08 mag toch deelnemen aan de strijd om de ‘grote’ TOTO KNVB-beker. In Zeist heeft vandaag (woensdag) opnieuw de loting plaatsgevonden. Het ging om een plaats in het bekertoernooi tussen Aarlanderveen, RKAVV en SVC’08.

  Het lot had aanvankelijk bij de loting tussen RKAVV en SVC’08 de ploeg van trainer Jeffrey Frijters (foto) al aangewezen als winnaar. De KNVB had echter een grove fout gemaakt en vergeten om Aarlanderveen ook mee te laten loten. En dus kreeg SVC’08 deze week het vervelende bericht, dat de loting over gedaan moest worden.

   

  Tweede loting

  Dat is woensdag gebeurd in Zeist en de loting is verricht door een bestuurslid van Aarlanderveen, die daarvoor in Zeist aanwezig was. Het lot wees wederom SVC’08 aan. De club van het Oostersportpark in Wassenaar mag dus komend seizoen starten in de voorronde van het TOTO KNVB-toernooi, waarvoor binnenkort de loting wordt gehouden.

  ,,Ongelooflijk maar waar”, laat bestuurslid Technische Zaken, Robert Waterreus van SVC’08 verheugd weten aan Haaglanden Voetbal.

  © Haaglanden Voetbal